اقتصاد جمعی

پردرآمدترین شغل‌های دنیا؛ با ۱۰ شغل برتر جهان آشنا شوید.

61
پردرآمدترین شغل‌های دنیا؛ با ۱۰ شغل برتر جهان آشنا شوید.
پردرآمدترین شغل‌های دنیا؛ با ۱۰ شغل برتر جهان آشنا شوید.
دوکتورین
دوکتورین
24 - 08 - 2024

در دنیای امروز، اشتغال در یکی از پردرآمدترین شغل‌های دنیا می‌تواند آرزوی هر کسی باشد. در حال حاضر هزاران شغل و پیشه مختلف وجود داشته و هر کدام از آن‌ها به مهارت‌های خاصی نیاز دارند. برخی از این شغل‌ها نیازمند دانش آکادمیک و کسب مدارک دانشگاهی خاصی هستند اما برخی دیگر که اتفاقاً در دسته موارد پردرآمدترین شغل‌های دنیا نیز جای می‌گیرند، از طریق دوره‌های کارآموزی در دسترس خواهند بود.

در این مقاله نگاهی به برخی از پردرآمدترین مشاغل حال حاضر و آینده داشته و مهارت‌های مورد نیاز برای هر یک از آن‌ها را به شما شرح می‌دهیم. اگر به دنبال یافتن یک شغل آینده‌دار و پول‌ساز هستید، مطالعه این مقاله اولین قدم برای آغاز مسیر شغلی است.

پردرآمدترین شغل‌های دنیا کدامند؟

لیست شغل‌های دنیا بسیار بلندبالا بوده و هر یک از شغل‌ها، درآمدهای مختلفی دارند اما آیا می‌دانید پردرآمدترین شغل‌های جهان کدامند؟ در ادامه ۱۰ شغل برتر دنیا را به شما معرفی می‌کنیم که میزان درآمدشان بسیار بالا بوده و طرفداران زیادی هم دارند.

اگرچه رتبه‌بندی مشاغل پردرآمد در جهان هر سال تغییر می‌کند اما شغل‌های موجود در این فهرست همواره جزو برترین‌ها هستند.

مدیرعاملی

مدیرعامل، بالاترین مقام اجرایی در یک شرکت و همچنین یکی از پردرآمدترین مشاغل دنیاست. مدیرعامل که به عنوان چهره شرکت نیز شناخته می‌شود، مسئول تعیین و رسیدگی به امور شرکتی، اتخاذ تصمیمات حیاتی شرکت، تعیین چشم‌انداز و فرهنگ یک کمپانی مدیریت منابع و نظارت بر کلیه عملیات مدیریتی مانند هماهنگی، برنامه‌ریزی و هدایت فعالیت‌ها در بالاترین سطح است.

هیئت‌مدیره و سهام‌داران شرکت، وظیفه انتخاب مدیرعامل را دارند. آن‌ها پس از شناسایی و ارزیابی مهارت‌های افراد کاندیدا، مناسب‌ترین گزینه را برای چهره شرکت انتخاب می‌کنند.

پزشکی، پرستاری و داروسازی

شغل‌های پزشکی، پرستاری و داروسازی از جمله شغل‌های بسیار حیاتی و ارزشمند در جامعه هستند که از قضا به عنوان پردرآمدترین شغل‌های دنیا هم شناخته می‌شوند. البته در تعیین درآمد نهایی هر یک از این شغل‌ها عوامل مختلفی مثل محل زندگی، تخصص و سابقه کار دخیل بوده و درآمدشان یکسان نیست.

اصولاًدرآمد پزشکان و جراحان بیشتر از داروسازان یا پرستاران است اما داروسازی و پرستاری نیز در نوع خود جزو شغل‌های پردرآمد جهان به شمار می‌روند.

توسعه دهنده وب

در دنیای مدرن امروزی، تکنولوژی به‌سرعت درحال‌رشد است و وب دولوپرها یا همان توسعه‌دهندگان وب نقش مهمی در پیشرفت این حوزه دارند. هرچه فناوری رشد می‌کند، نیاز به توسعه‌دهنده افزایش یافته و همین موضوع باعث درخواست زیاد برای استخدام توسعه دهنده وب کارآموز یا وب دولوپر حرفه‌ای می‌شود.

وظیفه وب دولوپرها طراحی، ساخت و نمایش وب‌سایت است که برای انجام این کار نیازمند مهارت‌هایی نظیر طراحی گرافیک، آشنایی با زبان‌های برنامه‌نویسی سطح پایین تا سطح بالا و مهارت‌های فنی کامپیوتری هستند.

جالب است بدانید که وزارت کار ایالات متحده پیش‌بینی می‌کند تا سال ۲۰۲۶ بازار کار برای توسعه‌دهندگان وب ۱۵ درصد افزایش پیدا کند.

معماری اینترنت اشیا

احتمالاً عبارت انترنت اشیا را بارها شنیده‌اید. اینترنت اشیا (IoT) تکنولوژی نسبتاً جدیدی است که اجسام مختلف، دستگاه‌ها و سیستم‌ها را قادر می‌سازد تا اطلاعات را با یکدیگر به اشتراک گذاشته و با هم ارتباط برقرار کنند.

با پیشرفت فناوری، نیاز بیشتری به افرادی که بتوانند راه‌حل‌هایی را برای اینترنت اشیا ارائه دهند، احساس می‌شود. ازاین‌رو معماری اینترنت اشیا، یکی از پردرآمدترین مشاغل در جهان به حساب آمده و در دنیا طرفداران زیادی دارد. در حالت کلی، یک معمار اینترنت اشیا باید به مهارت‌هایی نظیر درک دقیق راه‌حل‌های اینترنت اشیا، مهارت بالا در برنامه‌نویسی، دانش یادگیری ماشین و طراحی و معماری سخت‌افزار تسلط داشته باشد.

دانشمند داده و مهندس یادگیری ماشین

دانشمند داده و مهندس یادگیری ماشین در میان ۱۰ شغل برتر جهان قرار دارند و انتظار می‌رود در آینده، خواهان این شغل‌ها بسیار بیشتر از امروز باشد.

مهندس یا گیری ماشین، سیستم‌ها و الگوریتم‌های یادگیری ماشین را طراحی و پیاده‌سازی می‌کند که به ماشین‌ها اجازه می‌دهند از داده‌های موجود یاد گرفته و همانند انسان رفتار کنند. آن‌ها از روش‌های آماری و محاسباتی برای آموزش، آزمایش و اعتبارسنجی مدل‌هایی استفاده می‌کنند که می‌توانند عملیات پیش‌بینی، طبقه‌بندی یا تصمیم‌گیری را در مورد داده‌های جدید انجام دهند.

از طرفی، کسی که هم دانش یادگیری ماشین داشته باشد و هم درک عمیقی از مبانی علم داده داشته باشد، می‌تواند به عنوان دیتا ساینتیست یا همان دانشمند داده مشغول به کار شود. وظیفه دانشمند داده معنا کردن حجم زیاد داده در هر سازمان است. معمولاً شرکت‌ها داده‌های بسیاری دارند که نمی‌توانند آن‌ها را درک یا معناسازی کنند. اینجاست که دیتا ساینتیست که به عنوان دانشمند داده هم شناخته می‌شود با استفاده از یادگیری ماشین و یادگیری عمیق، به تحلیل این داده‌ها می‌پردازد.

مدیر بازاریابی

مدیر بازاریابی در هر صنعتی که نیازمند تبلیغات و بازاریابی باشد، کار می‌کند. به همین دلیل، فرصت‌های شغلی زیادی پیش روی اوست و می‌تواند درآمد خوبی از این کار کسب کند. آن‌ها اغلب مسئول برنامه‌ریزی و اجرای کمپین‌های بازاریابی، تجزیه‌وتحلیل روندهای بازار و مدیریت تیم‌های بازاریابی هستند.

جهت اشتغال در حرفه مدیریت بازاریابی با بالاترین سطح درآمد در جهان، مهارت‌هایی مانند تفکر استراتژیک و تحلیل بازار، ارتباط موثر و ارائه، توانایی رهبری و مدیریت تیم، تجزیه‌وتحلیل داده، تصمیم‌گیری و خلاقیت در توسعه کمپین‌های بازاریابی مورد نیاز است.

بانکداری و امور مالی

بانکداران، مشاوران مالی شرکت‌ها یا حتی دولت‌ها هستند و به آن‌ها جهت توسعه و بهبود شرایط مالی کمک می‌کنند. آماده کردن پیشنهاد اوراق قرضه، مذاکره درباره ادغام یا خرید شرکت رقیب و حتی مدیریت عرضه اولیه عمومی یک شرکت (IPO) تازه تاسیس شده، از جمله وظایف بانکداران به شمار می‌روند.

به عبارت دیگر، بانکداران تمام تلاش خود را برای سرمایه‌گذاری‌های بهتر و افزایش سرمایه یک شرکت می‌کنند. ازاین‌رو، حضور چنین اشخاصی در هر سازمانی ضروری است.

وکالت

هر چه تعداد شرکت‌ها و سازمان‌ها بیشتر شده و قوانین ویژه‌ای برای آن‌ها وضع می‌شود، شغل وکالت بیش‌ از پیش برجسته‌تر می‌شود. وکیل‌های شرکتی، مشاوران حقوقی شرکت‌ها به شمار رفته و مسئول اصلاح رویکردهای شرکت بر اساس قانون حاکم بر دولت‌ها هستند. به‌خصوص شرکت‌های بزرگی که روزانه با سازمان‌های گوناگونی سروکار داشته و قراردادهای مختلفی را تنظیم می‌کنند.

کسانی می‌توانند در شغل وکالت فعالیت کنند که حداقل مدرک لیسانس خود را در رشته حقوق کسب کرده باشند. همچنین، باید مهارت‌هایی نظیر درک اهداف تجاری کسب‌وکارها، توانایی مذاکره و آشنایی با تمامی قوانین موجود در شرع یا دولت را داشته باشند.

مهندسی نفت

مهندسان نفت در هر کشوری، جزو افراد ارزشمند به شمار می‌روند زیرا در جهت منفعت ملی کار کرده و روش‌های مختلفی را برای استخراج ذخایر نفت و گاز از زیر سطح زمین، طراحی و توسعه می‌دهند.

به طور شگفت‌انگیزی، حرفه مهندسی نفت در چند سال اخیر شاهد رشد ۲۲ درصدی بوده است. این موضوع حکایت از افزایش علاقه دولت‌ها به استخدام مهندسان نفت دارد. به‌هرحال، طبیعی است که این اتفاق بیفتد چرا که منابع طبیعی مانند نفت، گنج‌های یک کشور به شمار رفته و مهندسان نفت حکم شکارچیان گنج را دارند.

مدیر پروژه

مدیر پروژه به عنوان معمار پروژه شناخته می‌شود و به همین دلیل، حضور آن‌ها برای رشد و توسعه یک شرکت ضروری است. مدیران پروژه، مسئول رهبری یک تیم برای تکمیل پروژه در بازه زمانی مشخص با بودجه تعیین شده است. این شغل به مهارت‌های رهبری، قضاوت صحیح و درک کامل صنعت نیاز دارد.

علاوه‌بر این، مهارت‌های ارتباطی و مذاکره، برنامه‌ریزی استراتژیک و مدیریت ریسک و آشنایی با روش‌ها و ابزارهای مدیریت پروژه، جزو مهارت‌های یک مدیر پروژه به حساب می‌آیند.

کارشناسان پیش‌بینی کرده‌اند که شغل مدیریت پروژه تا ۲۰۳۰ با افزایش محبوبیت ۱۱ درصدی مواجه شده و در لیست پردرآمدترین شغل‌های دنیا قرار خواهد گرفت. این در حالی است که هم‌اکنون، سالانه به طور متوسط، ۱۴۹ هزار فرصت شغلی برای مدیران پروژه در پورتال‌های شغلی ثبت می‌شود.

مطالب مرتبط
اعلانات تجارتی
اعلانات تجارتی، جهت تقویت بنیه ی مالی مجله نمایش داده می شوند.